http://300mb.bia2movies.ir دانلود فیلمهای جدید,کم حجم,رایگان,با زیر نویس فارسی,لینک مستقیم,خرید پستی: تالار گفتمان

انجمن بیا تو فیلم ها .:: WwW.Bia2MovieS.iR :: نمايش موضوعات - دانلود مراسم باشکوه و همچنین یاد بود مایکل جکسن ( فقط لینک مستقیم ت

دانلود مراسم باشکوه و همچنین یاد بود مایکل جکسن ( فقط لینک مستقیم ت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

انجمن بیا تو فیلم ها .:: WwW.Bia2MovieS.iR صفحه اول انجمن -> بخش دوستداران مایکل جکسون

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

وضعيت: آفلاين
1 ارديبهشت ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 773
امتياز: 124790
تشکر کرده: 641
تشکر شده 219 بار در 143 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 1 شهريور ماه ، 1388 00:06:48    موضوع مطلب: دانلود مراسم باشکوه و همچنین یاد بود مایکل جکسن ( فقط لینک مستقیم ت پاسخ همراه با اعلان

[align=center]

و فقط به این نکته توجه کنید که اگر رویه لینک های مستقیم کلیک کنید فیلم براتون پخش میشه و دانلودش سخت میشه و برای دانلود رویه اون لینک راست کلیک کنید و دانلود توسط IDM رو بزنید و لذت ببرید

اسکرین شات این فیلم ویدئویی

لینک غیر مستقیم :

:كد
http://rapidshare.com/files/270272333/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.001
http://rapidshare.com/files/270272512/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.002
http://rapidshare.com/files/270271707/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.003
http://rapidshare.com/files/270272622/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.004
http://rapidshare.com/files/270273027/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.005
http://rapidshare.com/files/270273739/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.006
http://rapidshare.com/files/270272124/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.007
http://rapidshare.com/files/270271255/MJ30thAC_Bia2movieS_ir.avi.008

دانلود با لینک مستقیم از سرور اختصاصی تا تاریخ 2009.8.30

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از asus تشکر کرده اند arash, hhhossein, yahossein
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
arash(دوشنبه، 2 شهريور ماه ، 1388 23:14:50), yahossein(يكشنبه، 8 شهريور ماه ، 1388 23:06:05),  

luckybuilding
کاربر جدید
کاربر جدید

19 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 540
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 10 شهريور ماه ، 1388 13:09:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ممنون ولی خوب یه روز صب میکردین!
دانلودام نصفه موند!
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 10 شهريور ماه ، 1388 15:07:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

luckybuilding مي نويسد:
دانلودام نصفه موند!

مهلت دانلود از سرور اختصاصی تا تاریخ 2009.8.30 بوده !

شما تاپارت شند دانلود کردید ! ؟
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

luckybuilding
کاربر جدید
کاربر جدید

19 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
امتياز: 540
تشکر شده 1 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 شهريور ماه ، 1388 13:19:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

asus مي نويسد:

luckybuilding مي نويسد:
دانلودام نصفه موند!

من همه رو باهم داشتم دانلود میکردم!

بعضیاش نزدیک آخراش بود ولی یه دفعه سرور ما مشکل پیدا کرد، حواسم به تموم شدن زمان دانلود نبود! واسه همین گفتم فردا دانلود میکنم که نشد!
بازگشت به بالا

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 شهريور ماه ، 1388 17:59:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

luckybuilding مي نويسد:

asus مي نويسد:

luckybuilding مي نويسد:
دانلودام نصفه موند!

من همه رو باهم داشتم دانلود میکردم!

بعضیاش نزدیک آخراش بود ولی یه دفعه سرور ما مشکل پیدا کرد، حواسم به تموم شدن زمان دانلود نبود! واسه همین گفتم فردا دانلود میکنم که نشد!

نه مشکل از سرور نبود انقضای این لینک مال چند روز پیش بود که طبق تایم حتی 1 روز بیشتر از سرور حذف گردید. همیشته شما به تاریخ انقضای لینک ها توه کنید بعد دانلود کنید که بعدا مشکلی به وجود نیاد.
بازگشت به بالا

aminsp64
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 8
امتياز: 800
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 شهريور ماه ، 1388 23:41:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیزم من تا قسمت شش را از لینک غیر مستقیم دانلود کردم اما به مشکل بر خوردم وقتی قسمت اول رو اجرا میکنم تا 8 دقیقه تقریبا میخونن و بعد که قسمت دوم رو میزنم ایرور میزنه سوم و چهارم هم ایرور اما در پارت پنجم فایل اسم عدد نداره فایل 6 هم اسم 1 اخرشه چرا ؟؟؟؟؟ از مدیر سایت ایسوز تقاضا مندم مرا کمک کند و بگوید که فیلم رو چطور اجرا کنم . با تشکر
بازگشت به بالا

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 28 شهريور ماه ، 1388 23:48:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aminsp64 مي نويسد:
دوست عزیزم من تا قسمت شش را از لینک غیر مستقیم دانلود کردم اما به مشکل بر خوردم وقتی قسمت اول رو اجرا میکنم تا 8 دقیقه تقریبا میخونن و بعد که قسمت دوم رو میزنم ایرور میزنه سوم و چهارم هم ایرور اما در پارت پنجم فایل اسم عدد نداره فایل 6 هم اسم 1 اخرشه چرا ؟؟؟؟؟ از مدیر سایت ایسوز تقاضا مندم مرا کمک کند و بگوید که فیلم رو چطور اجرا کنم . با تشکر

با سلام
شما باید تمام پارت ها رو دانلود کنید سپس در دررون یک پوشه قرار دهید.
حالا با نرم افزار 7zip از حالت ایمیج خارج نمایید.

:كد
http://www.7-zip.org/download.html
بازگشت به بالا

aminsp64
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 30 شهريور ماه ، 1388 02:47:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز من تمام پارت ها رو دانلود کردم اما پارت پنجم و ششم و ... وقتی میخوام در یک پوشه انها رو بریزم نمیشه اگر من پارت پنجم رو بخوام در ان پوشه بریزم اسم و حجم اش مثل پارت اول است و جایگزین هم میشوند راستی فایل ها که زیپ شده نیستند که شما میگید 7 زیپ رو اجرا کنم خودتان لطفا تست کنید و می بینید که قسمت اول و پنجم دو تا شون مثل هم هستن با یک اسم و یک حجم ؟؟؟؟؟ اگر توضیح کامل تری بگید ممنون میشم . از شما

با تشکر فراوان
بازگشت به بالا

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 30 شهريور ماه ، 1388 08:02:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aminsp64 مي نويسد:
دوست عزیز من تمام پارت ها رو دانلود کردم اما پارت پنجم و ششم و ... وقتی میخوام در یک پوشه انها رو بریزم نمیشه اگر من پارت پنجم رو بخوام در ان پوشه بریزم اسم و حجم اش مثل پارت اول است و جایگزین هم میشوند راستی فایل ها که زیپ شده نیستند که شما میگید 7 زیپ رو اجرا کنم خودتان لطفا تست کنید و می بینید که قسمت اول و پنجم دو تا شون مثل هم هستن با یک اسم و یک حجم ؟؟؟؟؟ اگر توضیح کامل تری بگید ممنون میشم . از شما

با تشکر فراوان

بله باید یک اسم باشند عینا عین بالا رو دانلود کنید هیچ مشکلی پیش نماید حتی نباید 8 پارتی که از بالا دانلود کردین رو تغییر نام بدید.
جوابتون رو در پیغام خصوصی که زده بودید به طور مفصل گفتم !
بازگشت به بالا

aminsp64
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 31 شهريور ماه ، 1388 01:53:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیزم من هیچ تغییری در اسم نمیدم ؟؟؟ اما اگه من بریزم شان در یک پوشه دوتا از فایل ها پاک می شند دو.ست عزیزم مرسی به خاطر راهنمایی هایتان اما اگه لطف کنید و بگید خودتون هم این مراسم رو دانلود کردید ممنون میشم ؟؟؟
بازگشت به بالا

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 31 شهريور ماه ، 1388 09:07:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بله من طرفتار پرپاقرص مستند هستم خودم هم دانلود کردم !
بازگشت به بالا

aminsp64
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 31 شهريور ماه ، 1388 14:36:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز وقتی شما هم دانلود کردید قسمت اول و پنجم یک اسم داشتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و فایلها رو در یک پوشه ریختید جایگزین هم نشدند و فایلها زیپ بودن و یک سوال دارم قسمت اول فیلم نمایش داده شد برای شما ........
بازگشت به بالا

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 31 شهريور ماه ، 1388 14:41:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aminsp64 مي نويسد:
دوست عزیز وقتی شما هم دانلود کردید قسمت اول و پنجم یک اسم داشتند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و فایلها رو در یک پوشه ریختید جایگزین هم نشدند و فایلها زیپ بودن و یک سوال دارم قسمت اول فیلم نمایش داده شد برای شما ........

بله بدون هیچ مشکلی !
بازگشت به بالا

aminsp64
کاربر جدید
کاربر جدید

21 شهريور ماه ، 1388
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 31 شهريور ماه ، 1388 14:45:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیزم فایلها 2 تاشون هم نام هستند اگر من فایلها رو در یک پوشه بریزم اون 2 تا فایل جایگزین هم میشند و فایلها 6 عدد می شوند جز اینکه فایلها رو اسمشون رو اضافه کنم و اکسترنت هم بلدم عزیزم راستی چرا فایل اول پخش میشه ؟؟؟؟؟؟
بازگشت به بالا

asus
مدیريت صفحه اصلی سایت
مدیريت صفحه اصلی سایت

1 ارديبهشت ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 31 شهريور ماه ، 1388 14:48:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aminsp64 مي نويسد:
دوست عزیزم فایلها 2 تاشون هم نام هستند اگر من فایلها رو در یک پوشه بریزم اون 2 تا فایل جایگزین هم میشند و فایلها 6 عدد می شوند جز اینکه فایلها رو اسمشون رو اضافه کنم و اکسترنت هم بلدم عزیزم راستی چرا فایل اول پخش میشه ؟؟؟؟؟؟

من یک سوال دارم از شما جایگزین چیه چراباید فایلی که قبلا نگرفته اید جایگزین بشه اصلا باید همینا رو به ترتیب دانلود کنید در یک پوشه برزید اینقدر سخت نیست که این همه دنلود کردن مشکلی نداشتند این مشکلات عجیب نمیدونم چیه واسه شما !
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

انجمن بیا تو فیلم ها .:: WwW.Bia2MovieS.iR صفحه اول انجمن -> بخش دوستداران مایکل جکسون

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي
صفحه 1 از 2

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت